maandag 20 november 2023

Gezamenlijke kerken halen Bastiaan Ragas naar Ommen.

Datum: 
 maandag 20 november 2023
Tijdstip: 
 20.00 uur
Locatie: 
 carrousel

Op maandag 20 november speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in Theater de Caroussel. De Hervormde Gemeente en de Rooms-Katholieke- en Gerformeerde Kerk heten u van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.
Kaarten voor de voorstelling zijn te koop vanaf woensdagochtend 18 oktober 9.00 uur via www.theateringodsnaam.nl/kerken-ommen    voor een gereduceerd tarief van 15,-.

Persoonlijke reis door de Bijbel
In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley en van ABBA tot KISS. Hij wisselt humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen met elkaar af. Ragas verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Organisatoren
Om deze theatervoorstelling in Ommen te organiseren hebben de Hervormde Gemeente en de Rooms-Katholieke- en Gerformeerde Kerk de handen in een geslagen. Met de voorstelling hopen zij dat de aanwezigen geraakt worden door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel. Naderhand krijgt u van hen een drankje aangeboden en is er de mogelijkheid om informeel na te praten.


 

terug