Kerkapp PKN Ommen Kerkapp PKN Ommen

Inmiddels is de PKN Ommen kerkapp een paar maanden online. Wat hebben we al een mooi aantal kerkleden in de kerkapp mogen verwelkomen.

De optie ‘geven’ is nu ook operationeel in de kerkapp. Dat betekent dat we de Givt app gaan verlaten. Als je de kerkapp hebt geïnstalleerd en je bent aangemeld dan zie je onderin de app de functie ‘geven’ staan. Als je daarop klikt kom je in het scherm van de collecte. Je kan een bedrag in de app zetten waar je eenmalig €0,24 eurocent over betaald. Vervolgens kan je tijdens de collectes een bedrag geven, welke is aan te passen met de – of de +. Klik vervolgens op de oranje balk ‘geef’ en je ziet dat het bedrag van je saldo is afgehaald. Wil je zien wat je de afgelopen week (of weken) hebt gegeven klik dan rechtsboven bij ‘geven’ op het klokje. Daar tref je dan je eigen overzicht. Het is mogelijk om van zondag tot zaterdag te geven voor de collecte van de zondag.

Heb je de kerkapp niet geïnstalleerd op je telefoon maar wil je toch digitaal geven? Dan kan je de QR code op de beamer of bij de uitgangen scannen.
Dit is de QR code: 

Je wordt dan naar de digitale omgeving gestuurd waar je eenmalig online kunt geven. Hier betaal je elke keer €0,24 eurocent over.

Kom je er niet helemaal uit? We zitten de komende weken na de dienst bij het koffiedrinken in de Kern. Hier kan je bij ons terecht voor hulp bij het installeren van de app, maar ook voor uitleg over het collecteren of voor andere vragen omtrent de app. We helpen je ook graag bij het aanmaken van een groep waarin je actief bent. Leggen je uit hoe je de leden kan bereiken en hoe dit zorgt voor verbinding en betrokkenheid binnen de gemeente.

Lukt het je niet om de komende tijd bij het koffiedrinken ons aan te spreken dan kan je ook contact opnemen met een van ons. Onze gegevens kun je vinden in de kerkapp onder ‘gemeente’. Daar kan je zoeken op onze namen. Heb je de kerkapp nog niet geïnstalleerd, dan kan je een mail sturen naar bert@wermink.eu.

Namens de app-commissie, Gerrie Heikens, Simone Hogenkamp, Mathijs Veldman en Bert Wermink

terug