Nieuwjaarsconcert Nieuwjaarsconcert
Zat. 13 jan. om 15.00 uur beginnen we het nieuwe Concertjaar 2024 met een spetterend optreden van 4 talentvolle muzikanten: Wilbert Magré, Leon Koppelman, Jan & Rebacca Rozendaal. Traditiegetrouw proosten we op het nieuwe jaar met een glaasje champagne.

Wilbert Magré (1992) werd al op zeer vroege leeftijd in aanraking gebracht met de liefde voor muziek door zijn vader, Wim Magré. Naast pianist is hij ook dirigent en heeft een groot aantal koren onder zijn leiding:

Nieuwe muzikanten in het programma zijn Jan en Rebecca Rozendaal.
Violiste Rebecca bespeelt een Duitse viool uit de achttiende eeuw. Door de leeftijd en de fijne bouw heeft deze een unieke warme klank. Rebecca speelt veelal klassieke muziek, waaronder werken van Bach, Beethoven en Mendelssohn.
Jan Rozendaal is als organist verbonden aan diverse zangverenigingen. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als gastorganist bij andere koren. In die hoedanigheid begeleidt hij met zekere regelmaat bekende solisten en instrumentalisten

Leon Koppelman bespeelt verschillende panfluiten, waaronder de sopraan-altpanfluit, de tenorpanfluit, de concertpanfluit en de contrabaspanfluit. De Roemeense panfluiten kenmerken zicht door warme, krachtige en heldere klank.
Een klein voorproefje op het programma:  Romance (K. Jenkins), Allegro (J.H. Fiocco) La muerte de la mosca domestica (J. Johow) en Negro spirituals (L. Knops).
Het volledige programma vindt u binnenkort op onze site. www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 / E: adhuetink@gmail.com of via de website.
De entree bedraagt Euro 16,00 p.p. incl. koffie/thee en een hapje en drankje na afloop.

Graag contant betalen, het is niet mogelijk om te pinnen.
Adres: Grensweg 17 Lemelerveld.

 
terug